Nyhet høsten 2022

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bli frisør uten å ha gått frisørskole? Start utdannelsen med intensiv opplæring! 

Høsten 2022 tilbyr FO sammen med noen av våre samarbeidspartnere/ medlems frisørsalonger i Bergen/ Vestland, et spesial tilpasset opplæringstilbud for lærlinger som ikke har gått frisørskole. Du kommer raskt i gang med frisøroppgaver og får intensiv opplæring de første 3 månedene.  1 dag i uken vil du være hos FO som har 30 års erfaring med opplæring av lærlinger, og så følges det du har lært opp i salongen hvor du jobber til dagen. Etter de første 3 månedene har du fått en grunnleggende innføring, og kan jobbe videre med faget for å utvikle deg og lære mer gjenneom resten av læretiden. Etterhvert vil det også bli mulighet for teoriopplæring i videregående skole 1 dag i uken, for å få tatt alle fag du trenger. Etter ca. 4 år avlegges avsluttende prøve og du kan kalle deg frisør med svennebrev!! Alt dette er gratis for deg, og du får lønn under utdannelsen! Og visste du at du har svært gode muligheter til å få jobb når du er ferdig med læretiden? Gode frisører er ettertraktet på jobbmarkedet.

Hvorfor skal du vurdere å bli frisør? Frisør er et av yrkene med høyest trivsel, det er svært gode muligheter for å få seg fast jobb, og det er et sosialt yrke med flere utviklingsmuligheter.

Vil du vite mer? Send oss en epost til post@fobergen.no eller ta kontakt på 45291285, så kan vi ta en uforpliktenede prat om dette kan være noe for deg.

Se også

FO 30 år!

FO 30 år – fra da til nå. 19. mai 1992 er datoen hvor FO ble startet, i regi av styret i lauget. Frisørbransjen ønsket

Les mer

Bli frisør

Møt noen av våre lærlinger. Hvordan er egentlig jobben som frisørlærling? «Liker man hår, sminke og å omgås mennesker, da blir læretiden nesten ikke som

Les mer