MEDLEMSKAP

FO – din samarbeidspartner for opplæring av lærlinger i frisørfaget!
Å være medlem hos FO er en kvalitetssikkerhet og trygghet både for lærebedrift og for lærling.
FO letter din hverdag og hjelper deg med ansvaret det innebærer å ansette lærling.
Ønsker du å vurdere medlemskap hos FO for din salong? Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

Tilslutningsavtale for medlemskap hos FO
Vedtekter for Frisørfagets Opplæringskontor

 

Referanser:

ViceCapo/DeCapo, har flere lærlinger i våre avdelinger, og ser det som en stor fordel å samarbeide med FO.
FO har god kunnskap på opplæring og utførelse av svennebrev, og går igjennom alle kompetansemålene sammen med lærlingene. Dette inkludere også arbeidstegninger og bedriftskunnskap. Dette gir en trygghet for bedriften, som jevnlig får tilbakemelding på hvordan lærlingen ligger an og dermed kan følge de bedre opp. FO er også til stor hjelp med forberedelser av svennebrevene, spesielt med arbeidstegninger.
Det å skrive lærekontrakt med FO gir en trygghet for alle parter.
FO tilbyr også kurs, spesielt på arbeidstegninger, som er til stor nytte for daglig ledere og bedriftens instruktører. Fo er også godt representert i forum hvor opplæring av lærlingene blir drøftet og har dermed en stor innflytelse og påvirkningskraft.
Vi er svært fornøyd med FO.
ViceCapo/DeCapo

 

Vi på TELL BERGEN AS har vært knyttet til FO siden vi åpnet for 8 år siden. Det har vært bare godt samarbeid, god dialog og for oss om bedrift veldig godt å vite at opplæringsplanen til lærlingene våre blir godt fulgt opp.
I tillegg så har FO hatt mange inspirerende oppgaver som er litt på siden av fagplanen og som har vært frivillig basert. Våre lærlinger har fått være med på motefotografering, laget visninger og ikke minst vært med på frisørskolene for å fortelle om Fo. Dette gir lærlingene god selvtillit også litt utover det daglige arbeidet.
Alle lærlingene våre har vært godt forberedt til fagprøven og alle har bestått. Dere gjør en god jobb 🙂