Lærling

Vil du å bli frisør?

Søk læreplass i frisørfaget, også selv om du ikke har fullført videregående skole!

Er du kreativ, har stå på vilje og liker å omgås mennesker? Da kan kanskje frisøryrket være noe for deg. FO kan hjelpe deg å finne læreplass i en av våre mange medlemsbedrifter/ frisørsalonger.

Selve utdannelsen tar 4 år etter fullført grunnskole. Som lærling hos FO får du din egen opplæringsplan og får komme jevnlig til FO sitt opplæringssenter på kurs. Se under medlemsbedrifter for å oversikt på  hvor du kan søke læreplass. Ta gjerne kontakt med FO for tips om salonger som er interessert i lærling nå.

 

Søk læreplass her

Referanser fra lærlinger

"Tusen hjertelig takk for all hjelp i løpet av læretiden min! Hadde ikke klart meg uten dere! Setter stor pris på all hjelp og tålmodighet! Jeg anbefaler Frisørfagets Opplæringskontor på det høyeste. Her får man uten tvil den beste hjelpen man kan få. Kommer til å savne dere alle sammen "
Carla Bjørkhaug
Tidligere lærling
"Tusen takk for all hjelpen jeg fikk av dere! Jeg setter veldig pris all hjelpen og gode råd jeg fikk av dere, jeg forstår nå hvor viktig funksjon FO har i læretiden og er så glad for at jeg valgte å søke læreplass i en lærebedrift som var i samarbeid med FO".
Austeja Goldberg
Tidligere lærling
"Tusen takk, og tuuuusen tuuuusen takk til dere flotte mennesker!
Har vært en fryd og lære hos dere de siste 3 årene🥰 For en god gjeng dere er, tålmodige, imøtekommende, hyggelige mennesker! Jeg ville virkelig ikke vært foruten, og hadde nok aldri klart det så godt om det ikke hadde vært for dere.
Tusen takk for all hjelp, og all forståelse og ikke minst all hjelp mot slutten opp mot svenneprøven!

Ønsker dere masse lykke til og gleder meg på vegne av lærlinger som skal være hos dere i lang lang tid fremover. Dere er helt knall alle tre! 🥳🥳❤️"
Marlen Abrahamsen
Tidligere lærling
"Å få komme til FO sine kursdager under læretiden min har lært meg mye, og jeg har kost meg hos dere. Dere har hatt et opplæringsprogram som har tatt meg gjennom alt jeg må lære meg frem mot svenneprøven. Jeg har følt meg godt ivaretatt hele veien og alltid fått en varm velkomst💛 Dere er alle flinke til å lære bort og bruker god tid med alle lærlingene deres. Jeg har kunnet tatt kontakt med dere når som helst om det har vært noe. Dette har vært en trygghet igjennom hele læretiden min💛 Også under forberedelsene til svenneprøven min fikk jeg god hjelp, uansett om det var hverdag eller helg. Det setter jeg stor pris på🥰 Tusen takk for meg, dere er gode❤️"
Stine Nordtveit
Lærling
«Tusen takk for at dere gir meg, og andre fremtidige frisører muligheten til å få seg en god og grundig utdannelse, der ingen spørsmål er tull, og svar er gull.»
Marita Tysse
Tidligere lærling
«De som jobber hos FO er veldig behjelpelig, og man kan alltid spørre om hjelp og veiledning. Takk for at dere har bidratt med dette kapitelet i livet mitt»
Sandra Dyndal
Tidligere lærling