Lærling

Vil du å bli frisør?

Søk læreplass i frisørfaget, også selv om du ikke har fullført videregående skole!

Er du kreativ, har stå på vilje og liker å omgås mennesker? Da kan kanskje frisøryrket være noe for deg. FO kan hjelpe deg å finne læreplass i en av våre mange medlemsbedrifter/ frisørsalonger.

Selve utdannelsen tar 4 år etter fullført grunnskole. Som lærling hos FO får du din egen opplæringsplan og får komme jevnlig til FO sitt opplæringssenter på kurs. Se under medlemsbedrifter for å oversikt på  hvor du kan søke læreplass. Ta gjerne kontakt med FO for tips om salonger som er interessert i lærling nå.

 

Søk læreplass her

Referanser fra lærlinger

«Tusen takk for at dere gir meg, og andre fremtidige frisører muligheten til å få seg en god og grundig utdannelse, der ingen spørsmål er tull, og svar er gull.»
– Marita Tysse

«De som jobber hos FO er veldig behjelpelig, og man kan alltid spørre om hjelp og veiledning. Takk for at dere har bidratt med dette kapitelet i livet mitt»
– Sandra Dyndal

«Tusen hjertelig takk for all hjelp i løpet av læretiden min! Hadde ikke klart meg uten dere! Setter stor pris på all hjelp og tålmodighet! Jeg anbefaler Frisørfagets Opplæringskontor på det høyeste. Her får man uten tvil den beste hjelpen man kan få. Kommer til å savne dere alle sammen «
– Carla Bjørkhaug