Intern opplæringsplan + app

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vi er godt i gang med høstens kurssesong hos FO og synes det går superbra med alt det nye vi har fått på plass!

1. august trådte nye læreplaner i Fagfornyelsen i kraft, og det er på bakgrunn av denne at FO sin nye interne opplæringsplan er utarbeidet. Planen er bygget opp som moduler, og innholdet kan typisk se slik ut:
Digitale kurs, opplæringsdager hos FO og innlevering/ oppgaver som utføres i salongen hvor lærlingene jobber til dagen.
FO sin interne opplæringsplan er også tilpasset lærlinger som ikke har gått frisør i skole.

Det er nye begreper, verdier og prinsipper i Fagfornyelsen, og læreplanene fornyes for å være mer relevant og fremtidsrettet.

I tillegg så har vi også nytt digitalt opplæringsprogram med egen app for lærlinger og faglige ledere! App’en er enkel å bruke, og man får fullstendig oversikt på intern opplæringsplan, opplæringsdager hos FO og innleveringer. Og, om ikke det var nok, så finnes det også tilgjengelig fagteori, tips til fremgangsmåter + bilder/ videoer for inspirasjon.
Er du lærling eller faglig leder gjennom FO, er det bare til å laste ned «Fagbrev» (Praktisk Utdanning) til din telefon.

FO samarbeider med mange frisørsalonger i Vestland; sammen for best mulig opplæring av fremtidens frisører – til verdens beste jobb.

Se også

Fotokonkurranser høsten 2022

Også denne høsten har vi arrangert 2 fotokonkurranser: – FO AWARDS 2022 for lærlinger, hvor tema var «color pop». Her var det Ingrid, lærling hos

Les mer

Nyhet høsten 2022

Bli frisør uten å ha gått frisørskole? Start utdannelsen med intensiv opplæring!  Høsten 2022 tilbyr FO sammen med noen av våre samarbeidspartnere/ medlems frisørsalonger i

Les mer

FO 30 år!

FO 30 år – fra da til nå. 19. mai 1992 er datoen hvor FO ble startet, i regi av styret i lauget. Frisørbransjen ønsket

Les mer

Bli frisør

Møt noen av våre lærlinger. Hvordan er egentlig jobben som frisørlærling? «Liker man hår, sminke og å omgås mennesker, da blir læretiden nesten ikke som

Les mer