Fotokonkurranser høsten 2022

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Også denne høsten har vi arrangert 2 fotokonkurranser:

– FO AWARDS 2022 for lærlinger, hvor tema var «color pop». Her var det Ingrid, lærling hos DeCapo frisør som stakk av med første plassen.

2. plassen gikk til Marthe som er lærling hos Digg Hair Studio, og 3. plassen til Martine som er lærling hos #Hair & Wellness.

– I fotokonkurrane for alle frisørelevene i Vestland var tema «my inspiration». Både 1. og 2. plassen gikk til elever ved Eid vidaregåande skule; Helene og Henriette, og 3. plassen gikk til Madeleine fra Norsk frisørskole.

Gratulerer så masse, og takk til alle som har deltatt. Kjekt å se engasjementet og hvor flinke og kreative deltakerne har vært. Man lærer mye av å utfordre seg selv ved å delta i en konkurranse. Følg med for neste fotokonkurranse, info kommer i januar 2023!

Se også

Nyhet høsten 2022

Bli frisør uten å ha gått frisørskole? Start utdannelsen med intensiv opplæring!  Høsten 2022 tilbyr FO sammen med noen av våre samarbeidspartnere/ medlems frisørsalonger i

Les mer

FO 30 år!

FO 30 år – fra da til nå. 19. mai 1992 er datoen hvor FO ble startet, i regi av styret i lauget. Frisørbransjen ønsket

Les mer

Bli frisør

Møt noen av våre lærlinger. Hvordan er egentlig jobben som frisørlærling? «Liker man hår, sminke og å omgås mennesker, da blir læretiden nesten ikke som

Les mer