Bli frisør?

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vet du hvilke muligheter som ligger i frisøryrket?

Møt noen av lærlingene våre/ tidligere lærling!

Ina er tidligere lærling hos FO og har nå jobbet som frisør i 7 år. Hun startet allerede som lærling å være aktiv på sosiale medier, noe som har åpnet mange spennende muligheter for henne. Hun har jobbet med hår og sminke på filmsett, jobber hos TV2 ved siden av jobben som frisør og har hatt flere ulike stylingoppdrag. Tenk at hun har fått stylet verdensstjerner som Kygo og Alan Walker til Vogue Scandinavia! 

Justinas har gått fra jobb som kokk, til læretid og utdannelse til å bli frisør og barberer. Hans lidenskap er primært for den maskuline delen av frisørfaget, men han ønsker å lære mest mulig for å kunne bli best mulig. Han tenker at til mer han kan tilby sine kunder i fremtiden, ved å kunne farge, strukturomforming, frisyreform mm, så kan kundene få alle tjenestene på et sted i barbershopen.

Kristiane er lærling med full opplæring i bedrift. Hun var skikkelig skolelei, og var superfornøyd med muligheten til å kunne begynne som lærling isteden. Hun skal kombinere læretid med å gå på skole 1 dag i uken, en ordning som er mye mer motiverende og passende for henne. Hun gleder seg til hver dag og har allerede lært supermasse etter kun 1/2 år som lærling.

Skal du velge å bli frisør? Er du glad i å snakke med folk og har motivasjon til å lære? Vil du så kan du :

Se også

Yrkesfag: Ledige læreplasser!

Vi er glade for å se en økende interesse for praktisk utdanning gjennom yrkesfag, spesielt med tanke på det økende behovet for lærlinger innen frisørfaget!

Les mer