Fotokonkurranser – by FO

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Våren 2022 er FO med å arrangere opplæringskontorenes fotokonkurranse. Vi kårer en vinner lokalt i Vestland, som går videre til den nasjonale konkurransen for lærlinger i hele landet! Blir det kanskje deg? Mer info kommer snart.

 

Høsten 2021 arrangerte FO 2 fotokonkurranser, og vi fikk inn over 40  bidrag!!

FO AWARDS for FO-lærlinger med tema: My inspiration. 

1. plassen gikk til Christine Roksvåg som har hentet inspirasjon fra japansk kunst, kultur, hår og sminke – se bilde over i artikkelen. 2. plassen gikk til Stine Nordtveit og 3. plassen til Isabel Pisani. 

Fotokonkurranse for alle frisørelever i Vestland fylke, med tema: Go nature

Vinneren ble Mabel Sama med tema «save the bees». 

Gratulerer så masse alle sammen, vi er imponert!! Tusen takk til alle lærlinger og elever som har deltatt i konkurransen. 

 

2. plass i FO AWARDS: Stine Nordtveit
3. plass i FO AWARDS: Isabel Pisani
Vinner av elevkonkurransen: Mabel Sama

Se også

Opplæringstips

Opplæringstips: Kryssjekk for perfekte klipper! Når vi skaper en fantastisk klipp, starter vi med å lage en guide som vi følger nøye. Men hva skjer

Les mer

Årets FO-lærling

Årets FO-lærling 2024! Det ble Ingrid Giertsen Kjelby, lærling hos DeCapo frisør, som ble kåret til årets FO- lærling for skoleåret 2023/ 2024.  Tenk det

Les mer

Yrkesfag: Ledige læreplasser!

Vi er glade for å se en økende interesse for praktisk utdanning gjennom yrkesfag, spesielt med tanke på det økende behovet for lærlinger innen frisørfaget!

Les mer