Opplæringskontorenes fotokonkurranse

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

1. plass hos FO/ i Vestland.

Også i år har flere av våre flinke lærlinger deltatt i opplæringskontorenes fotokonkurranse. Hos FO/ lokalt i Vestland, var det Martine Berg som er lærling hos #Hair & Wellness som stakk av med seieren, og jammen ble det pallplassering i den nasjonale konkurransen i år også, med 2. plass blant lærlinger fra hele landet!!

Lærlingene fikk følgende tema: «Vi går i selskap, endelig». Etter 2 år med pandemi, er det endelig klart for festligheter og selskap igjen! Lærlingene har selv fått velge hvordan resultatet skulle bli etter noen gitte kriterier. Virkelig kjekt å se hvor flinke og engasjerte lærlingene er, flott innsats fra alle deltakerne fra hele vårt landstrakte land. Vi gleder oss allerede til neste års konkurranse.

2. plassen i Vestland gikk til Charlotte som er lærling hos Annes Hårdesign, og 3. plassen gikk til Amalie fra Ezzenz Os. Tusen takk til alle som deltok!!

Konkurransen er et samarbeid mellom opplæringskontor innen frisørfag i hele landet. Vi jobber hver for oss og sammen, for en best mulig opplæring og oppfølging av lærlinger. 

 

1. plass: Martine Berg

2. plass: Charlotte Jenssen

3. plass: Amalie veka

Se også

Yrkesfag: Ledige læreplasser!

Vi er glade for å se en økende interesse for praktisk utdanning gjennom yrkesfag, spesielt med tanke på det økende behovet for lærlinger innen frisørfaget!

Les mer