0 % stryk!

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Opplæring med resultater!
Hvordan lykkes med å sikre seg drømmejobben?

Feire med oss! 
0 % stryk, og alle våre fantastiske FO-lærlinger har bestått svenneprøven i 2023! 🌟 Et resultat av vårt tette samarbeid med de beste lærebedriftene og frisørsalongene i Vestland 🥰.
Vi ligger bedre ann enn snittet for Vestland generelt, både i 2023 og året før. God og sturkturert opplæring gjennom hele læretiden legger grunnlaget, og så har vi ekstra tett oppfølging av lærlingene i innspurten for å kvalitetssikre og gi dem den støtten de trenger.

FO sin komplette interne opplæringsplan følger lærlingene fra start til slutt. Planen er bygget opp i moduler og inneholder både digitale kurs, innleveringer som lærlingene jobber med i sin lærebedrift og ikke minst opplæringsdager hos FO i Bergen. Oversiktlig plan med tilhørende faglig teori er lett tilgjengelig i app, både for lærling, faglig leder og instruktør i de ulike lærebedriftene vi samarbeider med. Systemet sikrer kvalitet, forutsigbarhet og trygghet for å kunne gi en god opplæring frem mot målet om å bestå svenneprøven (avsluttende eksamen) og til å bli en dyktig faglært frisør.

Systematisk jobbing, veiledning og fremovermeldinger er viktige elementer i opplæringen og oppfølgingen av våre lærlinger. Vi samarbeider med dedikerte lærebedrifter som ønsker å bidra til å utdanne gode fagarbeidere i bransjen, og hvor mange satser på lærlinger for å kunne rekruttere egne fremtidige frisører. Sist men ikke minst, så er det lærlingenes innsats og motivasjon som er en avgjørende faktor for å lykkes.

Vi er klare for å rocke 2024, med både nye og gamle lærlinger, sammen med våre dyktige salonger, og ønsker også nye samarbeidspartnere/ medlemsbedrifter velkommen!

Se også

Opplæringstips

Opplæringstips: Kryssjekk for perfekte klipper! Når vi skaper en fantastisk klipp, starter vi med å lage en guide som vi følger nøye. Men hva skjer

Les mer

Årets FO-lærling

Årets FO-lærling 2024! Det ble Ingrid Giertsen Kjelby, lærling hos DeCapo frisør, som ble kåret til årets FO- lærling for skoleåret 2023/ 2024.  Tenk det

Les mer

Yrkesfag: Ledige læreplasser!

Vi er glade for å se en økende interesse for praktisk utdanning gjennom yrkesfag, spesielt med tanke på det økende behovet for lærlinger innen frisørfaget!

Les mer